EEN WOONSITE

met meerwaarde

Zonhoven trekt aan. Door de charme. De ligging. De natuur. Het authentieke buurtgevoel. En binnenkort ook dankzij een prachtig nieuwe woonsite pal in het centrum. Want De Kwint biedt extra meerwaarde aan het centrum van de gemeente. Door zijn architectuur, zijn woon- en leefkwaliteit, zijn positieve impact op het dorpsplein en zijn omgeving.

Centraal gelegen /
vlotte verbinding

De ultieme balans tussen rust en dynamiek. De combinatie van woonkwaliteit en duurzaamheid. Appartementen vol ruimte, licht en lucht. Talrijke natuurgebieden en alle faciliteiten op een boogscheut van je deur.

In het dorp,
maar toch in het groen

Wil jij uitkijken op het levendige dorpsplein? Of liever op de beeldige binnentuin en het omliggende groen? Waar je voorkeur ook naar uitgaat, je geniet van een open gevoel. Ook binnen. Dankzij de slimme ruimtelijke indeling én de ruime terrassen die het buitengevoel doortrekken naar je interieur. 

Waarom kiezen voor De Kwint?

Kijk je ook uit naar een

zonnig leven in hartje Zonhoven?

Als een trefzekere investering of gedroomde woonlocatie? Ontdek het zelf en neem vandaag nog contact
op met onze woonexperts. Zij geven je graag alle details.

Heuvenstraat 5a-13 in Zonhoven

    info@dekwint.be

Een samenwerking van:

De beelden op deze website zijn louter illustratief en niet bindend. Privacy Policy
In de buurt
Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Door deze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons Beleid inzake gegevensbescherming.
Meer lezen