AANBOD

Je kiest uit 68 knappe wooneenheden van 60 tot 160 vierkante meter groot. Van stijlvolle studio’s en een- of tweeslaapkamerappartementen tot penthouses. Energiezuinig, milieuvriendelijk – vrij van fossiele brandstoffen – en mét een ruim terras. Buiten pik je zon mee in je private tuin en op het gemeenschappelijke horecaplein. Alles is ontworpen in een fraaie hedendaagse architecturale stijl met baksteen en moderne accenten.

Culturele beleving in het nieuwe ontmoetingscentrum De Kwint

Keuze uit studio’s, appartementen of penthouses

Focus op energiezuinigheid, vrij van fossiele brandstoffen

Aandacht voor mobiliteit per fiets, auto, bus en deelwagen

Private ruime terrassen én rustgevende binnentuin

City Hubs/studio’s

De lichtinval? Gul. Het terras? Uitnodigend. De indeling? Verrassend praktisch. Een compacte, comfortabele studio op de meest centrale en gezellige locatie van Zonhoven. Daar teken je toch voor? Want het staat vast: hier woon je bijzonder goed.

Urban Apartments,
tweeslaapkamerappartementen

Stijlvol leven, centraal in Zonhoven. Met je eigen terras, zicht op het rustgevende groen van de binnentuin en/of het authentieke buurtleven op het dorpsplein. Alleen of met twee, hier geniet je sowieso van voldoende ruimtegevoel binnen én buiten.

Villa Apartments/
drieslaapkamerappartementen

Strijk neer in een high-end luxeappartement op dé place-to-be in Zonhoven. De grote glaspartijen garanderen een riante lichtinval en geven je nóg meer ruimtegevoel. De open ruimtes binnen verhogen de woonbeleving. Op het grote terras ervaar je elk seizoen een heerlijk buitengevoel. Dit is pas verfijnd wonen …

Penthouses

Met een woonoppervlakte van 130 tot 160 m² plús een verleidelijk dakterras van zowat 80 m², ontdek je volop de kunst van High End Living. De exquise afwerking en eersteklas materialen maken van je ‘Limited Edition’ penthouse een selecte woondroom én intelligente investering.

Oog voor mobiliteit én leefbaarheid

De herinrichting van het dorpsplein gebeurt met oog voor de leefbaarheid van de hele buurt. Op het vlak van mobiliteit hanteren we het STOP-principe: stappers, trappers, openbaar vervoer en personenwagens.

De site krijgt een boven- en ondergrondse fietsenstalling voor meer dan 200 fietsen en bakfietsen. Een ondergrondse parkeergarage biedt plaats aan een 80-tal auto’s. Er zijn aparte parkeerplekken voor deelwagens. En er is een bushalte vlakbij. Dit alles verzekert vlot en duurzaam verkeer.

Het plein zelf wordt autoluw. Het verkeer wordt omgeleid langs de Grote Eggenstraat, aan de achterzijde van het project. Dat autoluwe karakter biedt gemoedsrust voor de bewoners en gezinnen met kinderen.

Kijk je ook uit naar een

zonnig leven in hartje Zonhoven?

Als een trefzekere investering of gedroomde woonlocatie? Ontdek het zelf en neem vandaag nog contact
op met onze woonexperts. Zij geven je graag alle details.

Heuvenstraat 5a-13 in Zonhoven

    info@dekwint.be

Een samenwerking van:

De beelden op deze website zijn louter illustratief en niet bindend. Privacy Policy
Aanbod
Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Door deze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons Beleid inzake gegevensbescherming.
Meer lezen